Tesla Model S ladekart

Tesla ladekartVi har lagd et utvalg med de ladepunktene som bør være mest interessante for Model S+X-eiere. Det vil si dem som er raskere enn den sakteste ladingen. 

 

 

 

Ladestasjonene er tatt med ut i fra hva de har av kontakter og ladeeffekt. Følgende er med:

Teslamarkør = Teslas superladere

Markør= Type 2 kontakt med ladeeffekt fra 20 kW

Markør= Type 2 kontakt med ladeeffekt 7-11 kW

Markør= Type 2 kontakt med ladeeffekt 3,7 kW

Markør= Industrikontakt rød, varierende ladeeffekt

Markør= Industrikontakt blå, varierende ladeeffekt

 

På kartet er det et filter hvor du kan begrense utvalget du vil se. Huk av som du lyster.

I infoboblene på markørene framkommer det som skal være sentral info, inkludert kontakttype og ladeeffekten. F.eks. er semihurtig AC det som kan gi opptil 20 kW med tvillinglader. Merk at data gis for alle ladepunktene på en stasjon, ikke bare det som er mest velegna for Model S. Vi håper infoen som kommer fram i boblene på markørene, gir tilstrekkelig info. Om ikke, det er også ei lenke til den fulle stasjonsvisningen på ladestasjoner.no.

Vi må legge til at vi er usikre på detaljene for noen av ladestasjonene som framkommer. Mer usikre enn vi normalt er fordi disse i liten grad har vært brukt til nå, f.eks. industrikontaktene som vises. Flere av disse bærer preg av å være private og foreløpig ikke brukt av andre. Men de er meldt inn i NOBIL av eieren. Kontaktinfo der den er kjent, er i bobla som kommer opp ved markøren. Kan være greit å sjekke ut før turen starter. Deretter er det viktig å gi oss oppdateringer og korreksjoner.

På dette kartet skal det kun være ladestasjoner som er i drift. Hurtigladekartet viser også planlagte (semi)hurtigladere inkludert Type 2 AC med 20 kW eller mer.

For å gjøre det litt enklere å bruke kartet når du er på farta, har vi også lagd en mobilvisning.

Trenger du å vite mer om hvilke lademuligheter Model S kan benytte, sjekk hva Tesla skriver.

Synes du det er altfor få ladepunkt? Du kan bidra, noen ideer kan du få her. Registrering av nye foregår her. Merk at det må være avtalt at dette er ladepunkt for elbil.

AddThis Social Bookmark Button

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Google Play

iTunes

Lading for «dummies»

lading for dummies